Monday, October 22, 2012

My First Half-Marathon

Sabtu - 20 Oktober 2012
Berikut merupakan tarikh di mana aku masuk 100KM.. bukan, 42KM marathon.. ehh, sebenarnya 21KM jeeee kt Putrajaya. It was fun... and we are all winners! :D




Mula-mula check-in kt hotel KK at Equine Park! fuhh, mmg best a aku dpt tido single bed an.
yang lain semua tido kt lantai. :p




  

 Lepas tuuu, terus ke putrajaya utk marathon! fuhh fuhhh
Sambil lari, makan pisang!
BANANANANA POWER!


Then, akhirnya..tamatla perjuangan kami pada lewat malam. >.<

F2816

F2629

F2624

F2150



Kesian penat sangat sampai pengsan tepi jalan. :p

 Rummate aku plaks tak dpt join. ahhh! semua sbb nak dating la nie. bukannya ajak aku! hahaha





Oh yee~
Kalau ada marathon kat mana-mana, ajakla aku yee.
Kalau ada mcm Vivian Kwon yang sering mencabar aku masuk 42KM, buat2 xnampak je la.. tak mencabar langsung. hahaha
running mcm da jadi one of my passions bagi aku skrang nie. so, jemput2 la ye.
hahaha

7 comments:

  1. Yeah! Congratulations to all of you! You guys did great. :) yeay da mkn ramai yg suke msk marathon. Hehe. 42km x mencabar? Masuk aa 100km. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. 100km? alaaa, takde lagi mencabar ke? :p

      Delete
  2. haha. 100 metres. paling mencabar kot. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. takut sebenarnya nak joinn~ >.<

      Delete
    2. hee~ seluh seluh duluuu.. =) dah biasa 21km then only go 42..hehe. sapa tau, 1 ari nanti u dah msk ultramarathon daa. :P

      Delete
    3. giloooooo.. ultramarathon utk ultraman je. haha

      Delete
    4. lol... XD then there's this event called Powerman.. jadi event tu tuk Power Rangers je lah eh? :P

      Delete